[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2014
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Indbydelse 2014

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2014

Lav deltagelse

Det var 17. gang Lavensby Traktorlaug holdt den årlige Traktorringridning. Datoen var den 21. juni lørdagen efter Nord-Als Musikfestival. Der deltog 68 kørere med 55 traktorer. Det er det laveste antal siden 2007 og det på trods af, at vejret var særdeles godt uden regn og fin temperatur. Alle fremmødte gennemførte også modsat sidste år, hvor der var 6 kørere som ikke gennemførte.

Ingen Traktorringridning uden problemer. Allerede under klargøring af traktorer hos Peter Moos Petersen måtte Heinz Müller konstatere, at hans Massey Ferguson havde en utæt køleslange. Heinz måtte derfor låne en ny traktor. Det er nu ikke første gang, Heinz's traktor må udgå. Sidste år døde hans traktor efter 1. gennemkørsel (og uden at tage ringen).

Georg 1-2-3 fik et ganske speciel problem under ringridningen. Hans lanse satte sig fast i traktoren. Han kørte i pit stop, men efter kort tids kamp lykkedes det Georg at få lansen løs igen og genoptage ringridningen.

Jørgen Jørgensen måtte også lide den tort, at hans fine Johnston Havester døde. Efter sigende skulle det være fordi karburatoren frøs til is. Det slog dog ikke Jørgen ud. Han lånte en traktor og fortsatte med stor succes. 

Suveræn vinder af Lavensby Traktorringridning 2014 blev Jørgen Jørgensen, der som den eneste tog alle 12 ringe. Det som sidste år uhyre spændende på de efterfølgende placeringer. Hele 6 kørere havde taget 10 ringe og skulle ud i omkørsel om 2. og 3. pladsen. Første efter 6 omridning og med det mindste hul i ringen var de efterfølgende placeringen fundet. Flemming Christensen nr. 2, Jan Callesen nr. 3, Henning Krogh nr. 4, H.H. Bonde nr. 5, Daniel Hellesøe nr. 6 og Nis Schultz nr. 7.

Jørgen Jørgensen blev årets konge
Nr. 2 blev Flemming Christensen
Nr. 3 blev Jan Callesen

Nok blev Jørgen konge i ringridningen og kunne tælle til 12, men til 68 kørere og hjælpere i galgerne kunne han ikke. Han gav kun én kasse øl til deling.


Festaften

Om aftenen deltog 80 til spisningen og efterfølgende fest. Vildsvin kom fra Detlefs Grillstegning og Per og hans folk sørgede for, at der var rigelig med drikkevarer under festen. Det fik da også nogle konsekvenser.

Peter Moos må være blevet ret tørstig af ringridningen. Det gik alvorligt ud over Peters stabilitet, så han ikke nåede at få noget at spise. På et tidspunkt sagde Haban til Peter: "Peter, gå da hjem". Det gjorde Peter så og Haban høstede mange tilkendegivelser herfor i form af gratis drinks. Peter gik hjem kl. 19:15 og væltede på sin vej ned over en traktor. Det gav en meget øm skulder, hvilket satte sit præg på Peter den næste dag.

Jørgen Jørgensen tog hjem lige efter spisningen. Ifølge ham selv var det på grund af diaré eller også kaldet tyndskid, men vi andre kan jo tænke sit.

Jan Seidelmann kender de fleste jo, men selvom han flere gange tog en morfar, så blev han ført ud og hentet af konen kl. 24:00.

De unge piger havde megen fornøjelse af baren og mange shots røg ned. Det bevirkede at Lone Schultz blev så usikker på benene, at hun ikke kunne stå selv. Galant hjalp flere festdeltagere Lone med at få overtøj på og ringede efter en taxa. Da taxaen kom, skulle der nogen overtalelse til, før han ville tage Lone med, men med en plastik pose i hånden kunne Lone dog blive kørt hjem. 
Hjemme væltede Lone Schultz rundt og Haban hjalp hende ind på toilettet. Det kom desværre den forkerte vej, så Lone brækkede sig ned over sig selv. Haban måtte hjælpe Lone af tøjet og i gang med en større rengøring, inden han kunne komme i seng.
Det sidste Lone kan huske fra om aftenen var, at hun hyggede sig i baren. Uha, uha.

Vivi Schultz blev også træt. Hun gik hjem og faldt på sin vej ved lyskrydset ved golfbanen. Det gav et par småskrammer, men hun fortsatte hjemad, indtil hun nåede bussernes venteskur ved Kildevej. Her satte hun sig ind og ringede efter datteren Line for at Line kunne hente hende. Det gjorde Line, men inden Line nåede frem, var Vivi faldet i søvn. Så enten har Line været meget langsom eller også har Vivi været meget træt.

Manfred Lewke dykkede dybt i brændevinen. Det satte også sit tydelige præg på Manfred. Han blev forelsket og det i Sussi. På trods af, at Manfred gentagne gange blev opfordret til at tage hjem, så ville han ikke hjem, uden at Sussi fulgte med. Det var ved at blive for meget for Bent Lewke, der på et tidspunkt var tæt på at smide sin far i skraldespanden på grund af fuldskab.

Endelig skal det nævnes, at Peter Johannsen også blev ret beruset. På et tidspunkt faldt han i søvn på sofaen. Det skulle han nok ikke have gjort, for han glemte at komme på toilettet. Han blev utæt, mens han lå i sofaen, så både han og sofaen blev våd. Da Peter vågnede, hang han sine bukser til tørre udenfor og lånte i stedet et par jogging bukser.
Senere faldt Peter i søvn igen op ad et bord og som i slowmotion over 35 minutter foldede Peter mere og mere sammen og lå til sidst ind under bordet.
Der skulle virkelig hårde metoder til for at få Peter op at stå igen. Det sørgede Hans Erik for og fik ham fragtet ud til en bil. Hans Erik var dog ikke helt sikker på, at Peter blev sendt hjem til den rigtige adresse.

Omkring kl. 02:30 lukkede og slukkede Preben, Hans Erik og Torben festen.

Under Foto & Medie Galleriet ses billeder fra Traktorringridningen 2014.
 

Tak for denne gang

Lavensby Beboerforening hjalp med forplejningen. Det var især de små, der nød godt af egne fremstillede pandekager og popkorn. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. En særlig tak skal lyde til Per og hans hjælpere fra Fakta i Havnbjerg. Dels for deres indsats med at sælge forplejning og dels for de favorable priser. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år. Datoen bliver lørdag den 20. juni og er weekenden efter Nordborg Musikfestival.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT