[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2005
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2005

Traktorringridningen 2005 med rekord stor deltagere antal 

Det var med stor spænding, at vi mødte op til Lavensby Traktorringridning 2005. Ringridningen var den 8. i rækken og som det så ofte er sket tidligere, faldt den sammen med Nordborg Musikfestival. Vi havde lavet en indbydelse i god tid, men ikke alle fik den tidligt, da de ansvarlige ikke altid kunne gennemføre den planlagte uddeling som følge af diverse "huller" på ruten. Det var derfor helt fantastisk, at hele 57 ryttere tilmeldte sig Lavensby Traktorringridning 2005.

Vi burde nok have været mindst en rytter mere. En tidligere deltager, en vis hr. Krogh svigtede ringridningen og valgte i stedet at tage til musikfestival. Det kom han noget galt af sted med. Under festivalen følte han pludselig en voldsom trang til at lade vandet, måske som følge af et uhæmmet forbrug af fadøl. Han fandt, at Nordborg sø måtte være stedet, han skulle hen. Men ak, bedst som han stod der, blev han overfaldet af et svimmelhedsanfald, fik overbalance og drattede i søen. Han kom ganske vist op igen, men nu også temmelig våd udvendig og fyldt med andemad. Henning tænk dig om næste år. Det er mere sikkert at tage til Traktorringridning. Der falder man ikke i søen.   

For første gang blev der anvendt computerkraft til hjælp i forbindelse med afviklingen. Det kunne måske virke lidt besværligt under indskrivningen, men senere under afviklingen var det en stor hjælp. Med det stigende deltagerantal vil man nok også kunne forvente, at starten rykkes til et tidligere tidspunkt på dagen. Så vær opmærksom på starttidspunktet næste år.   

Ringridningen

Ringridningen blev afviklet under de bedst tænkelige forhold og det blev utrolig spændende. Ingen ryttere tog alle 12 ringe, men hele 4 ryttere tog 11 ringe og måtte ud i en omridning. Hanne Nissen vandt omridningen og blev dermed den 2. pige, som opnåede at blive konge i traktorringridningens 8-årige historie. Hun besejrede Jørgen Jørgensen, Bjarne Hansen og Hans Bonde i omridningen.   

 

 

 
Hanne Nissen blev nr. 1 og dermed årets konge
 

Jørgen Jørgensen blev nr. 2
Bjarne Hansen blev nr. 3
Hans Bonde blev nr. 4

Det var ikke alle, som slap lige let gennem ringridningen. Debutanten Kenneth Pedersen præsterede at miste lansen, da den hang fast i ringen. Derefter gik traktoren i stå, så alle blev opmærksom på problemerne. Som om det ikke var nok, så var han også ved at brænde koblingen af på turen til Søby Ringridderplads. Efter nogen øvelse gik det bedre, så han opnåede trods alt 7 ringe.

En af sidste års debutanter Jon Lykke kom også galt af sted. Han rev simpelthen galgen ned. Uhadada.

Et tilbageblik over ringridningen, så kørte alt faktisk som det skulle, trods det rekordstore deltagerantal. Det skulle vel aldrig være fordi, at Lavensby Traktorlaug's formand ikke var med?

Dem fra Fyn af

Heller ikke denne gang, skal I snydes for et par historier om dem fra Fyn af.

Kommer senere............

 

 

Billeder fra Traktorringridningen 2005 kan nu ses i Foto & Medie Galleriet. Der er både billeder fra pladsen ved P. Moos Eftf., hvor mange af de deltagende traktorer kan ses og billeder fra selve ringridningen. Et par videoklip blev også taget. De kan ses under Medieklip.

Tak for denne gang

Søby Ringriderforening skal her have en tak fordi de har stillet faciliteter til rådighed for Lavensby Traktorlaug og traktorringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år den 10. juni 2006. Skulle ventetiden være for lang, så kan vi anbefale at deltage i Bøjden Ferguson Klubs traktorringridning den 2. juli 2005. Indbydelsen kan også ses her.

 

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som selvudpakkende fil fra Traktorringridning Arkiv


Sponsorer:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT