[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2013
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Indbydelse 2013

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2013

Fin deltagelse

Lavensby Traktorlaug afholdte den 15. juni 2013 årets begivenhed Traktorringridningen i Lavensby. Det var 16. gang ringridningen blev afholdt og 3. gang ringridningen blev afholdt i weekenden efter Nord-Als Musikfestival. 86 stillede op til ringridningen, hvilket er der tredje højeste antal. Der deltog 66 traktorer.

Vejret startede fint med solskin, men efterhånden blev der mere overskyet og der kom da også en enkelt regnbyge hen på eftermiddagen. Det gik mest ud over 2. startgruppe. Den 1. startgruppe og tilskuerne kunne heldigvis finde læ for regnen i teltet sponseret af Tuborg Fondet. Igen kunne formanden efter ringridningen sige: Det gik godt.  

Optakten til ringridningen var desværre ikke uden uheld. Da traktorerne fra Detlef skulle klargøres dagen før, kom Detlef til at hælde batterisyre i tanken på nogle traktorer i stedet for diesel. På trods af et ihærdigt redningsarbejde måtte det konstateres, at Lanz Buldog døde og kunne ikke komme til start. Det gik heller ikke godt med en Massey Ferguson, som Heinz Müller havde lånt. Heinz nåede ganske vist frem til ringriderpladsen, men allerede under første runde døde traktoren og alle forsøg på genoplivning var forgæves.

Nok en traktor døde under ringridningen. Det var så uheldigt, at Morten Detlefsen traktor døde midt under galgen, men 3 mand sprang hurtig til og skubbede traktoren ud af galgen. I alt måtte 6 deltagere udgå under ringridningen. Det er vist det højeste antal, der er oplevet.  

Kim Christiansen blev suveræn vinder, da han tog alle tolv ringe. Nærmeste konkurrenter tog 10 ringe. Til gengæld var der fire, så der måtte omkørsel til mellem Martin Johannsen, Kurt Seidelmann, Nis Schultz og Jes Torre. Her blev Martin nr. 2, Kurt nr. 3, Nis nr. 4 og Jes nr. 5.

Lavensby Beboerforening hjalp med forplejningen. Det var især de små, der nød godt af egne fremstillede pandekager og popkorn.

Per fra Dag'li Brugsen stillede med seks mand til at sikre, at deltagerne ikke dehydrerede eller sultede. Favorable priser var også med til, at alle kunne få råd.

Kim Christiansen blev årets konge
Nr. 2 blev Martin Johannsen
Nr. 3 blev Kurt Seidelmann


Festaften

Om aftenen var der fest. Vildsvin kom fra Detlefs Grillstegning og Per og hans folk sørgede for, at der var rigelig med drikkevarer under festen. Det fik da også nogle konsekvenser.

Allerede kl. 22:20 tog Bent Lewke hjem.

Heidi fra Bdr. Dahl til Peter Johannsen: "Du er egentlig ret lækker bare synd, at du er så dum at høre på". Peter bakkede lidt og skulle til at sige noget, men Heidi kommer ham i forkøbet og siger: "...og det hæmmer dig".

Peter Johannsen blev anklaget for pædofili. Peter Moos opfordrede Peter til at tage Lisa på røven. Der kom også en udvidelse af det alsiske ordforråd. En pædofil er en Åke på alsisk. Så nu hedder Peter Johannsen Peter Åke.

Kl. 01:26 Hvor er formanden og Heidi? Kl. 13:30 den næste dag havde vi stadig ikke set dem.

Preben passede bar og ville på et tidspunkt tage kassen med cigarer. Uheldigvis væltede cigarerne på gulvet. Preben blev derfor nødt til at give dem ud.

Nok engang Preben. Han væltede næsten samme sted som sidst. Bent og Torben så det, som var det i slow motion og kunne have hentet en trillebør, men grinede så galt, at de ikke nåede det.

Lone trak hele vejen hjem. Det gjorde Habban også, da hans cykel var punkteret. Da de kom hjem væltede Lone og fik blå mærker. Habban måtte hjælpe stakkels Lone indendørs.
 

Under Foto & Medie Galleriet er der billeder fra Traktorringridningen 2013.

Tak for denne gang

Lavensby Beboerforening skal her have en tak fordi de har været med til at arrangere festaften og hjulpet til ved gennemførelse af traktor ringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. En særlig tak skal lyde til Per og hans hjælpere fra Dagli' Brugsen. Dels for deres indsats med at sælge forplejning og dels for de favorable priser. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år. Datoen bliver lørdag den 21. juni og er weekenden efter Nordborg Musikfestival.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT