[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2010
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Indbydelse 2010

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2010

Igen stor tilslutning

I 2010 var der flere nyheder i forbindelse med Traktorringridningen. Lavensby Traktorlaug var gået sammen med Lavensby Beboerforening om at arrangere denne begivenhed. Beboerforeningen var især med til at arrangere festaften, men hjalp også med ved gennemførelsen af traktorringridningen. Traktorringridningen blev flyttet fra Søby Ringriderplads til Arnbjergvej 43. Som noget nyt blev der også opstillet en hoppeborg for børnene. Da Traktorringridningen igen i år faldt sammen med Nordborg Musikfestival, var det ret spændende at se, hvor mange der ville deltage i ringridningen.

Der var i alt 77 tilmeldte til ringridningen og de stillede med 66 traktorer. Det er det hidtil største antal deltagere, når der samtidig er Musikfestival. Af traktorer bidrog Jes Skovgaard Petersen med 6 traktorer og Detlef Jepsen med 11 traktorer. Det er dejligt, når der kommer sådan støtte til arrangementet.

Traktorringridningen forløb ikke helt som forventet for alle deltagerne. Allerede inden ringridningen kom Hans Schultz (Habban) i problemer. Han skulle hente sin traktor i Notmark, men allerede inden han nåede Guderup kørte han tør.
Hans Moos Petersen (senior) var lidt for hurtig ved afgang fra pladsen ved P. Moos Eftf. i Lavensby. Han bakkede lige ind i siden af Bent Schultz' bil. Som han sagde bagefter: Der plejer aldrig at holde biler der.

Ikke alle traktorer og kørere gennemførte. Allerede inden start udgik 3 traktorer og 3 kørere. Jørgen Jørgensen havde medbragt sin Johnston Harvester, men da han var kommet til ringriderpladsen og ringridningen skulle begynde, kunne han ikke starte traktoren. Han måtte i stedet hente en anden traktor. Vi har dog mistanke om, at Jørgen ikke ville have snavsede hjul på sin Johnston Harvester.

Stefan Jensen skulle til start med en Lindner LW 20, men den tabte så meget olie, at traktoren måtte udgå. Gunnar Jensen overlod derfor sin traktor til Stefan, der herefter faktisk gjorde det ganske godt ved at tage 10 ringe. Gunnar udgik og måtte i stedet se på.

Michael Hansen var lidt for overmodig med sin Dexta. Han kørte op bagi Bent Schultz traktor, så en forlygte blev ødelagt på Dextaen. Nu var det sådan, at Michael havde lånt traktoren af Christian Kock. Christian blev rasende og forbød Michael at køre på traktoren. Både Christian og Michael udgik og Christian kørte hjem med sin Dexta.

En ny kører til ringridningen var Anja Schultz. Hun havde netop bestået til traktorkøreprøve om tirsdagen, så hun var meget spændt på, hvordan det ville gå. Det var da nu heller ikke så let. På et tidspunkt smuttede hendes fod på koblingen og ramte i stedet gaspedalen. Traktoren farede op bag i Kurt Seidelmanns traktor. Kurt råbte: Træd på koblingen, træd på koblingen. Anja blev meget befippet, men Kim Lassen kom stormende til og hjalp hende med at få styr på den uregerlige traktor. Anja's debut blev alligevel en succes. Hun tog 8 ringe. Kun en mindre end sin far Bent Schultz.

Den sidste, som havde problemer med traktoren var Moisen. Han præsterede at nedlægge to hegn, hvilket Jørgen Jørgensen absolut ikke var tilfreds med. Så Moisen står til tæsk hos Jørgen.

Under Traktorringridningen passede Lene, Rie og Per's svigerfar grillen, så kørerne kunne få noget fast føde. Per fra Dagli' Brugsen sørgede for den flydende forplejning.

Det blev i år en spændende dyst om kongetitlen. Bent Lewke og Jørgen Jørgensen tog begge alle 12 ringe. De måtte derfor ud i en omridning. Under første gennemkørsel mistede begge ringen, men under anden gennemkørsel tog Bent ringen - det gjorde Jørgen ikke. Bent Lewke blev således nummer 1 og dette års konge. Jørgen Jørgensen blev nummer 2 og dette års kronprins. På tredje pladsen kom Anders Petersen, der som den eneste tog 11 ringe.  

Bent Lewke gav som det hør og bør øl til alle deltagerne. Tak for det. Det skal måske lige nævnes, at øllene blev skrevet hos Per.

Peter Johannsen må vist mene, at Traktorringridning er en yderst anstrengende disciplin. I alt fald faldt han i søvn på traktoren, mens han ventede på, at det blev hans tur til at få en præmie.

Det skal også nævnes, at Martin Johannsen blev den heldige vinder at et malersæt fra Kesse Maler.      

Bent Lewke blev årets konge
Nr. 2 blev Jørgen Jørgensen
Nr. 3 blev Anders Petersen

  

Festaften

Om aftenen var der fest. 75 havde tilmeldt sig spisningen. Maden var grill menu fra Sandvejs Dinner Transportable, derfor var der også opstillet en stor gril til at tilberede maden. Til festen spillede Diskoteket O&H

Der var også opstillet terrasse varmere i festsalen, men der var nu et problem. Peter Moos havde glemt gasflaskerne. Peter ville hente de 3 gasflasker på sin motorcykel. Det var nu ikke så godt, da Peter havde indtaget rigelig med væske. Det endte med, at Torben Bjerg kørte.

Jan Seidelmann havde det svært med at styre sine ben. Det resulterede også i, at han på et tidspunkt væltede ind i grillen, mens der blev lavet Skovhugger Steaks. En del fedt havnede på Jan. Det kunne han dog ikke huske, så den næste dag kunne Jan ikke forklare den store fedtplet på trøjen, men det kan vi.

Peter Johannsen var stadig "træt" og han blev båret ud allerede inden spisningen. Han kom dog ind igen senere, men det forhindrede ikke i, at han igen blev båret ud, da han vist prøvede at aflevere den spiste mad igen inde ved bordet.

Bo Davidsen blev på et tidspunkt dårlig. Han stod og brækkede sig udenfor i hækken. Nabo konen støttede ham, så han ikke fik overbalance. Bo skulle også slå en streg. Her hjalp nabo konen med at holde kalorius, så strålen kom i den rette retning.

Bettinas søster Karina er skrap til at drikke øl. Det måtte Michael Elneff fra Sydals sande. Han skulle drikke om kap med Karina. Michael - og vi andre - kunne konstatere, at da Karina var færdig med sin øl, manglede Michael stadig at drikke halvdelen af sin øl. Det må nu være en flov historie at komme fra Sydals til Lavensby og konstatere, at selv pigerne drikker øl hurtigere end en selv.    

Preben Nørskov sluttede festen med at gå hjem. I Lavensby kom Tove Bjerg kørende og så Preben gående med kameraet dinglende foran. Tove samlede galant Preben op og kørte ham hjem.

Dagen derpå under oprydningen drak Peter Moos sodavand. En forsigtig forespørgsel til Peter om han ikke skulle have øl, gav svaret: Hold kæft. Senere efter oprydningen skulle nogle traktorer køres ned til Peter. Da de var kommet hjem til Peter, skulle Peter stadig ingen øl ha', men gik direkte ind og lagde sig på sofaen. Uha da da.

Under Foto & Medie Galleriet er der nu billeder fra Traktorringridningen 2010.

 

Tak for denne gang

Lavensby Beboerforening skal her have en tak fordi de har været med til at arrangere festaften og hjulpet til ved gennemførelse af traktor ringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. En særlig tak skal lyde til Per fra Dagli' Brugsen. Dels for hans indsats med at sælge forplejning og dels for han favorable priser. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år. Datoen bliver lørdag den 18. juni og er weekenden efter Nordborg Musikfestival.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT