[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2003
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Besøg på Fyn
Nye idrætsgrene !

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2003

æ vinder

Karin Thomsen blev "KONGE" i år,
efter en meget spændende omridning
mellem hende og Bjarne Hansen.
(Foto Per Franson)

Du kan finde flere fotos fra
Traktorringridningen 2003 i vores
foto- & mediegalleri.

Traktorringridningen 2003 en succes

Årets højdepunkt, nemlig Traktorringridningen 2003 fandt sted lørdag den 7. juni, på vores nye ringriderplads mellem Søby og Havnbjerg. (Klik her for at se invitationen til Traktorringridningen 2003)

Foto: Anette PedersenDe sidste år har vi altid holdt til omkring den gamle Søby Kro, sammen med Søby Ringridning, men nu er der jo kommet de hersens "lyst-golfere", som jo åbenbart har en god tråd til kommunen og derfor kunne jage os væk fra vores hævdvundne område !

Men vi fik tildelt området mellem Søby og Havnbjerg, og det viste sig faktisk at være et ganske udmærket sted at afholde vores årlige ringridning. Samtidig kunne områdets træer beskytte os fra vildfarende golfkugler fra amatører, politikere og andre som måtte benytte golfbanens græsningsområder som affyringsrampe for deres håbløse skud.!

Og selv om vejret til at starte med syntes, at der skulle vand til, så holdt det stort set tørt under selve traktorringridningen...ja..så vi kunne næsten ikke få det bedre. Alt i alt...en fin dag. Det var faktisk kun under den efterfølgende ringriderfrokost at det blev temmelig vådt....specielt for nogle af bestyrelsesmedlemmerne !Foto: Susanne Østergaard-Nielsen

Afviklingen af traktorringridningen gik også fint og i år var der jo rigtig spænding om resultatet. For det første var der flere tilmeldte "ryttere" end tidligere, hele 47 stk. Og for det andet så havde vi jo for første gang besøg af "udenlandske" deltagere fra Bøjden. Men takket være specielt Karin, så fik vi lov til at beholde titlen på Als.

At vi så, sideløbende, fik indført 2 nye idrætsgrene til vores ringridning, gør jo heller ikke dagen dårligere. Dette kan du læse mere om under punktet Nye idrætsgrene.

Et af de uheld, som ikke må ske under ringridningen er, at traktoren går død ved gennemkørsel af galgen. Det var Torben Bjerg ude for. Hans Deutz gik meget død og chefmekanikeren blev naturligvis straks sat ind. Hans dom var knusende hård og kontant. Dårlig vedligeholdelse var årsagen til at traktoren havde opgivet ånden. Mere specifikt drejede det sig om brændstofpumpen, hvor der ikke var blevet skiftet olie i tilstrækkelig omfang. 

Vi erfarede senere, at Torben havde overtaget traktoren fra sin far og der også havde fået en håndskreven note fra sin far om, at man skulle huske at skifte olien i brændstofpumpen.  Det er naturligvis beskæmmende, at laugets kasserer ikke skatter sin fars dyrekøbte erfaringer højere, men man må da håbe, at det ikke er noget lauget senere kommer til at lide under. 

Bestyrelsen vil gerne her sige tak til Søby Ringridning for et godt samarbejde og en meget stort tak til alle sponsorer, som gjorde denne dag lidt sjovere for os alle sammen. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Og så selvfølgelig en tak til alle Jer, som deltog med højt humør.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som selvudpakkende fil fra Traktorringridning Arkiv


Sponsorer:


 

 

 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT