[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2012
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Indbydelse 2012

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2012

Næsten rekord

Den 16. juni 2012 var datoen for årets begivenhed - Traktorringridningen i Lavensby. Der blev næsten rekord deltagelse på trods af, at der i ugen op til ringridningen var lovet regnvejr. 88 deltagere tog udfordringen op og antallet af traktorer var 74. Kun i 2008 var deltager antallet større. Regn kom der dog, men kun en enkelt byge. Ringridningen blev gennemført uden problemer og som formanden efterfølgende sagde: Æ tøs, det wo en galt fin ringridning. Det er vi enige i.

Forud for ringridningen havde Lavensby Traktorlaug ansøgt Tuborgfondet om støtte til et telt, borde og stole. Til vor store glæde så Tuborgfondet velvilligt på ansøgningen og tildelte Lavensby Traktorlaug 15.000 kr. Vi siger tusind tak.

Lavensby Traktorlaug modtog 15.000 kr. af Tuborgfondet i støtte til indkøb af et telt, 10 borde og 60 stole.
Teltet på 6 x 12 m blev indviet i forbindelse med Traktorringridningen 2012.

I baggrunden anes et andet telt. Det var det, vi i 2011 kaldte det "store" telt. Det syner ikke meget i forhold til det nye. 

Som de sidste år stillede Detlef Jepsen og Jes Skovgaard Petersen med rigtig mange traktorer og de gennemførte alle. Jes havde stillet 10 traktorer og Detlef med hele 18 traktorer. Deltagere, der kørte på traktorer fra Jes, bar en blå kasket med teksten "Munkegård". Deltagere, der kørte på en traktor fra Detlef, bar en hvid skjorte og en sort bowlerhat.

Familiebillede af de 18 traktorer fra Detlef Jepsen

Som sædvanlig var der også visse besværligheder i forbindelse med denne ringridning. Det var nu mest vennerne fra Sydals, det gik ud over, men de havde jo også længst at køre. Kurt Lauritzen kørte tør og måtte på slæb. Vel ankommet på pladsen for indskrivningen, hjalp sønnen Kenneth Lauritzen med at få liv i traktoren igen. I Fynshav sprang dyserøret på Mads Jørgensens Major. Endelig brændte Michael Hansen Damm selvstarteren af på sin Massey Ferguson. Se det kan man da sige, var en tur med udfordringer.

Deltagere fra Lavensby Traktorlaug slap dog heller ikke uden problemer. Værst var det nok for Jørgen "Maler". Han spurgte, om man kunne købe madpakker. Han havde nemlig ikke fået sin med. Desværre måtte han vente til vi nåede frem til Ringridderpladsen, hvor han kunne købe ringriddere. Når man nu kender Jørgen, så var det jo nærmest jorden undergang. Vi kan dog love ham, at overveje en løsning til næste år, så han ikke udsættes for et sådant chok en anden gang.
I stedet for at spise en madpakke optog Jørgen denne lille video over pladsen ved indskrivningen:
http://www.youtube.com/watch?v=XQaa5camkAI

En Lanz Buldog gav også store start problemer. Dem der kender en Lanz Buldog ved, at en sådan maskine kan beskæftige adskillige voksne i utrolig lang tid. Denne udgave skulle ikke engang startes manuelt. Den var elektrisk. Hvad hjælper det, når der kun kommer et lille klik, når den skulle starte. Detlef Jepsen og Hans Petersen stod næsten på hovedet i traktoren, mens andre så på. Selv med startkabler til en oplader hjalp ikke. Men pludselig gav traktoren host fra sig og tykke røgskyer væltede op af dyret. Nu skulle den til ringridning.

Ringridningen blev gennemført uden den store dramatik. Ganske vist skulle Kurt Lauritsen trække Jens Hansen rundt på hele ringridderpladsen og ned på asfalten for at traktoren kunne starte, men så gik det. Ditte Marie Jessen tabte under kørslen sin hat, men Helge Schultz var hurtig til stede og samlede hatten op for hende. Ditte modtog også anden hjælp. Traktoren blev tørstig og måtte have vand på køleren under ringridningen. Endelig var der Peter Johansen. Han kørte over sin egen lanse, som flækkede på langs. Problemet var ikke kun en ødelagt lanse. Lansen havde han lånt hos sin søster.

Der skal her gøres opmærksom på, at Traktorringridning skal tages seriøs og bør have absolut top prioritet. Det er derfor betænkelig, at Frede Hansen stoppede efter 1 halvleg, da han skulle "i byen".

Lavensby Beboerforening hjalp med forplejningen. Det var især de små, der nød godt af egne fremstillede pandekager og popkorn.

Per fra Dag'li Brugsen stillede med seks mand til at sikre, at deltagerne ikke dehydrerede eller sultede. Favorable priser var også med til, at alle kunne få råd.

Traktorringridningen blev suverænt vundet af Thorvald Petersen, som tog alle 12 ringe og derved blev året konge. Til gengæld var der stor spænding om de efterfølgende pladser. Lena Petersen, Henning Krogh og Jørgen Grønborg tog alle 10 ringe og skulle ud i omridning. Jørgen mistede den første ring og måtte tage til takke ved en fjerde plads. Lena og Henning tog begge den første ring og mistede begge den anden ring. I tredje omgang tog Lena ringen og Henning mistede sin. Lena Petersen blev derfor nr. 2 og Henning Krogh nr. 3.   

Det skal lige gøres opmærksom på, at Thorvald Petersen ikke inviterede på en forfriskning, som det sig hør og bør. Lad os håbe, han tænker på os til næste års ringridning.

Thorvald Petersen blev årets konge
Nr. 2 blev Lena Petersen
Nr. 3 blev Henning Krogh


Festaften

 

 

 

Under Foto & Medie Galleriet er der billeder fra Traktorringridningen 2012.

Tak for denne gang

Lavensby Beboerforening skal her have en tak fordi de har været med til at arrangere festaften og hjulpet til ved gennemførelse af traktor ringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. En særlig tak skal lyde til Per og hans hjælpere fra Dagli' Brugsen. Dels for deres indsats med at sælge forplejning og dels for de favorable priser. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år. Datoen bliver lørdag den 15. juni og er weekenden efter Nordborg Musikfestival.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT