[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2011
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Indbydelse 2011

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2011

Igen stor tilslutning

2011 var det andet år, hvor vi sammen med Lavensby Beboerforening, holdte vort årlige Traktorringridning. Begivenheden fandt sted den 18. juni på lørdagen efter Nordborg Musikfestival. Derfor var forventningerne til deltagerantallet da også store, men det blev faktisk lidt færre end sidste år. 74 var tilmeldt til ringridningen mod 77 sidste år og antallet af traktorer var 65 mod 66 sidste år. Årsagen kunne være, at der var lovet masser af regn om lørdagen. Det kom der heldigvis ikke. Kun lidt i 5 minutter i starten af ringridningen. Det blev derfor et rigtig fint arrangement. 

Af de 65 traktorer stillede Detlef Jepsen de 16 til rådighed for de kører, der ikke selv havde en traktor. Tak for det. Det var dog ikke alle, som gennemførte. Det var hverken Detlefs eller traktorens skyld. Bent Schultz kørte tør for diesel. Han havde ikke sørget for at få tanket op inden ringridningen. Ifølge gældende regler for udlejning af traktorer koster det normalt en flaske snaps fra både udlejer og lejer  til uddeling blandt de øvrige deltagere i ringridningen. Det mærkede vi nu ikke noget til, men måske næste år. Det skal lige nævnes, at Bent lånte en traktor af Jes, så han kunne gennemføre den sidste runde.

Allerede i første gennemkørsel var der problemer i startgruppe 1 ved galge 2. Traktoren døde og der måtte en reparation til på stedet. Det lykkedes at få traktoren startet igen og den nåede at være med i startgruppen. En Ford måtte også lide den tort, at blive trukket i gang af en Massey Ferguson, så Kathrin Rose kunne komme til start.    

Det gik nu også temmelig galt i galgerne. Både John Skov og Hans Martin rev galgen ned. Den ene gang var Hans Martin endda tæt på at køre Joan ned. Hun stod og passede galgen. Til alt held for Joan kørte Martin ind i galgen i stedet, så den måtte rettes op. Det lader til, at de har svært ved at både at styre en traktor og stikke en ring på samme tid. Som vi alle ved, så kræver det en vis standard at deltage i traktorringridning, så vi må opfordre de to herrer til at træne, inden de skal til ringridning næste gang. Måske kan sigtevand også hjælpe.   

Nicolai Miksa havde en ganske speciel teknik, når han kørte på sin traktor. Han trådte både på bremsen og gaspedalen på samme tid, mens han filede på koblingen. Om traktoren nu havde godt af det, er nok tvivlsomt, men det virkede i hvert fald på antallet af ringe. Han præsterede at snuppe 11 ringe.

Sidste år var Anja Schultz med for første gang lige efter at have bestået traktorkøreprøven. Det gik jo som bekendt lidt galt, så det var med en vis interesse, at vi fulgte hende dette år. Hun fik også problemer i år. Det var gearskiftet, der ikke fungerede eller rettere, hun kunne ikke rigtig finde ud af det, så farmand Bent Schultz måtte op på traktoren for at hjælpe.

Igen i år sørgede Lavenby Beboerforening og Per fra Dagli' Brugsen med mandskab for forplejningen. Som noget nyt kunne man bage sine egne pandekager. Det var nu nok mest for de små, som var med ude for at se på.

Det blev en uhyre spændende ringridning. Der var ingen, som tog alle ringe, men hele 3 tog 11 ringe og der måtte omkørsel til for at finde de 3 bedste. Nis Chr. Johannsen løb af med sejren og blev dette års konge. På anden pladsen kom Nicolai Miksa og på tredie pladsen kom Morten Detlefsen. Tillykke med det.

Årets konge Nis Johannsen var faktisk med til at stifte Lavensby Traktorlaug tilbage i 1998 og selvom han ikke har deltaget i traktorringridningen i mange år, så viste han i dag, at han stadig mestrer kunsten at stikke ringene fra en traktor. Nis stillede også lokaler til rådighed til festaftenen. Tak for det og vi ved jo, at baren stadig står der, så den er klar til næste år. Det er nu godt at vide, så ved vi jo, hvor festaftenen skal være næste år.

Nis Chr. Johannsen blev årets konge
Nr. 2 blev Nicolai Miksa
Nr. 3 blev Morten Detlefsen


Festaften

Om aftenen var der fest. Festen blev holdt i Nis Johannsens lade og Lavensby Beboerforening havde dækket op. 116 havde tilmeldt sig spisningen. Det er ny rekord. Maden var grill menu fra Sandvejs Dinner Transportable, Til festen spillede PN's disco med assistance fra Mr. Bose og adskillige stand-ins.

Haban kom i et vældigt humør. På et tidspunkt ville han fortælle mere om hans anatomi, end man normalt hører og ser. På et tidspunkt hev han op i skjorten og viste, at han var hvid under patterne. Som om det ikke var nok, ville han også vise sine uldne underbukser med indbygget Wunderbaum. Der blev grænset dog nået og han blev stoppet i tide. 

De store Hancock var måske skyld i, at trætheden overmandede Tom. Det resulterede i, at han blev kørt hjem i en motoriseret trillebør. Han skulle måske have været mere mådeholdende, for Ditte virkede som om, hun havde manglet noget i lang tid. I hvert fald manglede hun en stripperstang, for adskillige mandfolk måtte lægge ben til i stedet.   

Om det også var de store Hancock øl, der var skyld idet eller brændevinen vides ikke, men Hans Martin var åbenbart blevet temmelig udmattet, for han lagde sig senere ude i hegnet og sov.

Preben Nørskov kom også i problemer. På et tidspunkt væltede han ned på ryggen og kunne ikke komme op igen. Og hjælp kunne han ikke få. I stedet stod man blot og grinte uden at give staklen en hjælpende hånd. Med sådanne venner behøver man ingen fjender.

Hjemturen voldte problemer for flere. Joan Petersen havde været i et vældigt humør under hele festen, men da hun skulle hjem, var hun lidt usikker på benene, så hun blev fulgt hjem af Vivi Schultz. Inden Joan var nået hel hjem, brækkede hun sig jammerligt og ikke nok med det, så væltede hun omkuld bagefter. Vivi sørgede dog for, at hun kom helt hjem. Så vidt vides, var den næste dag for Joan, en der blot skulle springes over.

Haban, altså ham med Wunderbaum i de uldne underbukser, havde også problemer med hjemturen. Han var på cykel og ifølge pålidelig kilde - hans kone - så væltede han 4 gange på vej hjem. En gang var han dog uforskyldt. Han skulle cykle imellem to sten nede ved Kvickly, men lige som han skulle passere, sprang den ene sten ud foran ham. Så måtte han ned at ligge igen.

Der er sikkert mange andre historier at fortælle, men hukommelsen er ikke altid lige god på sådan en aften. Den sluttede kl. 4:55, hvor Nis og Hans-Erik lukkede og slukkede.

Under Foto & Medie Galleriet er der billeder fra Traktorringridningen 2011.

 

Tak for denne gang

Lavensby Beboerforening skal her have en tak fordi de har været med til at arrangere festaften og hjulpet til ved gennemførelse af traktor ringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. En særlig tak skal lyde til Per og hans hjælpere fra Dagli' Brugsen. Dels for deres indsats med at sælge forplejning og dels for de favorable priser. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år. Datoen bliver lørdag den 16. juni og er weekenden efter Nordborg Musikfestival.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT