[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2007
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2007

Ringridningen

Den 10. Traktorringridning i Lavensby Traktorlaugs historie foregik i perfekt vejr med høj sol. Det hele forløb smertefrit og var faktisk færdig ½ time før planlagt. Det til trods for, at der var 46 traktorer til start og 53 kørere. Forud for ringridningen havde Bent Schultz og Hans Erik hjulpet Søby ringriderforening med at sætte galgerne op. Det skulle jo gøres forsvarligt, da vi af erfaring har set visse angreb på galgerne under traktorringridningen. Ikke at vi stiller spørgsmålstegn ved deltagernes køreegenskaber, men evnen til på samme tid både at spidde den drilagtige lille ring og at føre traktoren sikkert igennem galgen har hos nogle vist sig, at være en næsten umulig opgave.

At det hele forløb smertefrit er måske ikke helt korrekt. "Hestehoved" skabte noget uorden i kørerækkefølgen og blev bedt om at rette ind. Det gjorde "Hestehoved" sur og han kørte derfor hjem. Der var dog et lille problem. Han kunne ikke finde vej ud af pladsen.

Traktorringridningen havde faktisk også et internationalt islæt med deltagelse af Georg 123 (Eins Zwei Drei)

10-års jubilarer

Det var 10. gang Lavensby Traktorlaug holdt Traktorringridning og det var da også med glæde, at bestyrelsen kunne overrække vin og diplomer til 2 deltagere, som havde været med alle 10 gange.

De to 10 års jubilarer er:
  Kjeld Bonde
  Bent Schultz

Lavensby Traktorlaug ønsker hermed Kjeld og Bent tillykke med jubilæet.

Efter ringridningen

Om aftenen var der spisning med mad direkte fra grillen. Det var 2 gang, der blev tilbudt mad fra grillen og det har vist sig at være overordentlig populært. Hele 103 deltog i spisningen.

Billeder fra Traktorringridningen 2007 kan nu ses i Foto & Medie Galleriet. Der er både billeder fra pladsen ved P. Moos Eftf., hvor mange af de deltagende traktorer kan ses og billeder fra selve ringridningen.

Tak for denne gang

Søby Ringriderforening skal her have en tak fordi de har stillet faciliteter til rådighed for Lavensby Traktorlaug og traktorringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år den 7. juni 2008.

 

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som selvudpakkende fil fra Traktorringridning Arkiv

 


Sponsorer:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT