[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Traktorringridning 2008
Indbydelse 2015 Traktorringridning 2014 Traktorringridning 2013 Traktorringridning 2012 Traktorringridning 2011 Traktorringridning 2010 Traktorringridning 2009 Traktorringridning 2008 Traktorringridning 2007 Traktorringridning 2006 Traktorringridning 2005 Traktorringridning 2004 Traktorringridning 2003 Traktorringridning 2002 Traktorringridning 2001 Traktorringridning 2000 Traktorringridning 1999 Traktorringridning 1998 Traktorringridning Arkiv

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

Vibøge Traktorringridning

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN 2008

Traktorringridning med solen strålende fra en blå himmel

Lørdag den 7. juni kom dagen for Traktorringridningen i Lavensby Traktorlaug. Det var en fantastisk dag allerede fra morgenen af. Varmt og sol fra en skyfri himmel. Hvad mere kunne man forlange. Det fandt rigtig mange deltagere også ud af. Hele 92 kørere tilmeldte sig ringridningen og 75 traktorer var med. Det er rekord. Den hidtil største deltagelse var i 2005 med 57 deltagere. Ud over vejret var årsagen nok også, at Musikfestivalen først blev afholdt ugen efter.

Det overvældende antal deltagere medførte også, at nummersystemet på startkortene udløb, hvilket betød, at der kom ekstra mange i startgruppe 2, hold 2. Det kan vi love, ikke vil ske igen. Alle kom frem til Søby Ringriderplads også Jørgen Jørgensen, selvom han ikke var blevet indskrevet i første omgang.

På ringriderpladsen blev deltagerne mødt af et drømmesyn. Per fra Dagli' Brugsen var ved at stille en bod op med specialøl. Det blev en succes ikke blot for deltagerne, men så sandelig også for tilskuerne.

Så var der ellers gjort klar til årets ringridning. Som sædvanlig blev det en udfordring for de mange traktorer og der var da også flere, som måtte give op.

Poul Nissen kørte i stå flere gange. Jens Petersen trak ham i gang 2 gange, men måtte til sidst trække ham væk. Poul måtte udgå efter 6. omgang. Hans Henrik (Mørtel) måtte også udgå efter 6. omgang. Han påstod, han ikke længere kunne finde sin traktor. Om det var fordi, hans studier af specialøllene blev for dybtgående eller han virkelig ikke kunne finde sin traktor, må læseren afgøre. Nicholaj havde også sine problemer, da traktoren gik i stå, men det lykkedes at gennemføre.

Lene måtte udgå, da hun skulle hjælpe i baren pga. af ekstraordinært ølsalg??? Sussi måtte lide den tort, at traktoren kørte tør umiddelbart foran galgen under sidste gennemkørsel. Bent Schultz skubbede galant traktoren lidt tilbage og Jens Petersens traktor blev spændt foran Sussi's traktor. Nu kørte Jens med Sussi på slæb igennem galgen og Sussi tog sandelig ringen. Bravo. Sussi var dog ikke den eneste, som kørte tør. Peter Moos Petersens traktor kørte også tør. Det var dog først EFTER ringridningen.

Det værste "uheld" havde Hans (Haban) Schultz dog. På en eller anden besynderlig måde bragede Haban ind i galgen og brækkede skorstenen. Hvordan det kan lade sig gøre, må han forklare nærmere om. 

Kurt Seidelman satte satte alle på plads ved at tage alle ringene. Det var der ingen andre, der kunne. Derimod tog 5 kørere 11 ringe og måtte ud i en længere omkørsel. På trods af, at hullet i ringen blev mindre, var det først under 11. gennemløb, at Thomas Koch kunne kåres som nr. 2 og Claus Clausen som nr. 3. Det var imponerende og uhyre spændende.

Ganske vist blev Kurt Seidelmann dette års konge, men han havde ikke tid til præmieoverrækkelsen. Han skulle til 75 års jubilæum i Holm Jagtforening, hvor han var formand. Det sagde han i hvert fald, men det kunne jo også være fordi, han ikke ønskede at invitere alle deltagerne på øl, som vinderen egentlig bør. Heller ikke hans stedfortræder Jan Seidelmann ønskede at invitere på øl. Hvad er det dog for en familie?

Kurt Seidelmann blev nr. 1 og dermed dette års konge i Traktorringridning
Thomas Koch blev nr. 2
Claus Clausen blev nr. 3


Festaften

Om aftenen var der fest. Hele 113 havde tilmeldt sig til spisningen. For Bodil's Arne varede det dog for længe, inden det kom i gang. Han måtte tage sig en "morfar" i skovbrynet for at være klar til festen. Maden kom og grillen blev startet op, men da Hanne Mørtel så, at det var Steen, som grillede, så skulle hun ikke spise med, da hun mente, han var ski'en.

Under spisningen gav Georg eins-zwei-drei 1 flaske brændevin til Lavensby Traktorlaugs bestyrelse. Det sætter bestyrelsen naturligvis meget pris på og takker mange gange. Det bør andre tage ved lære af.

Efter maden spillede O.H. Disco op til dans. Formanden kan dog ikke huske noget som helst af musikken. Formanden er faktisk også mistænkt for at have danset med på Polonaise, men det kan han heller ikke huske. Til gengæld kan det bekræftes, at O.H. Disco hverken havde Heino eller Bert Kaempfert.

Den unge Bruno Junior kom også i godt lag. Han var dog blevet advaret på forhånd af Bruno, der havde sagt: "Pas på knægtene med brændevin". Det tog Junior dog ikke alvorligt, for han var jo en Schirakow. Han måtte dog erfare, at han burde have lyttet til faderens råd. Allerede kl. 22:00 blev han kørt hjem og var fuldstændig færdig. Det lykkedes ham at overbrække hele badeværelset, inden han faldt til ro. Den næste dag var en meget, meget stille dag for den unge Schirakow.

Peter Moos var i karambolage med Kim Silvan. På et tidspunkt "puffede" Peter til Kim, så han tumlede af stolen. Peter sagde, han ikke skulle skræppe så galt ellers...... Den næste dag pissede Kim blod, men om det var Peters skyld eller de mange specialøl, der var årsagen, vides ikke.

Det gik noget galt for Bent Schultz, da han skulle hjem. Tidligere på aftenen havde Vivi Schultz hentet en cykel. Den ville Bent have hjem, så Bent steg på cyklen og Vivi måtte gå ved siden. Det gik nogenlunde, indtil de nåede Fægteborg området. Her styrtede Bent og lagde på ryggen fuldstændig livløs. Efter gentagne råb fra Vivi, kom der dog langsomt liv i Bent igen og de kom hjem. Dagen efter kunne Bent konstatere, at han var sluppet med småskader efter styrtet.

Det gik også galt for Jens Moos, da han skulle hjem. Han steg på cykel og i stedet for at køre lige hjem, så tog han først en tur ind i festteltet, hvor han kørte rundt, som en anden Tour de France rytter. Det blev Peter Johansen for meget. Han puffede til Jens, så Jens væltede over i stolen ved baren og fik efter sit eget udsagn ret mange skader. Dertil kom, at Peter også piftede Jens's cykel. Da Jens kom på benene igen og fik rejst cyklen op, forbarmede Vogt El. sig over Jens og pumpede cyklen. Jens slingrede herefter hjemad, men vist ikke lige hjem. Jens mener at kunne huske, at han også var på Chaplin, men efterlod vistnok cyklen udenfor. 

Alt i alt en fin fin fest.

Under Foto & Medie Galleriet kan der ses billeder fra Traktorringridningen 2008. Der er billeder med mange af de deltagende traktorer fra pladsen ved P. Moos Eftf., optoget til ringriderpladsen og alle kørerne under deres forsøg på at tage ringene.

Tak for denne gang

Søby Ringriderforening skal her have en tak fordi de har stillet faciliteter til rådighed for Lavensby Traktorlaug og traktorringridningen. Bestyrelsen vil også gerne rette en tak til alle sponsorerne. Der har været rigtig mange og vi håber naturligvis, at man vil være med igen næste år. Listen over sponsorerne finder du nederst på denne side.

Lavensby Traktorlaug håber alle har haft en begivenhedsrig weekend (nogle mere end andre) og at vi ses igen til næste år den 13. juni 2009.

Resultater:

Resultatlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Sponsorer:

Sponsorlisten kan downloades som en pdf fil:

 
     

Invitationen til Traktorringridningen ses her:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT