[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Vibøge Traktorringridning

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


TRAKTORRINGRIDNINGEN i Vibøge 2008

Ringridningen

Traktorringridningen i Vibøge fandt sted den 16. august. Jens Moos Petersen, Bent Schultz og Preben Nørskov deltog med 2 traktorer. Hans Erik Moos Petersen hjalp med at transportere til ringriderpladsen i Vibøge.

H.H. Bonde lagde pladsen til og det rakte fint til de 34 traktorer, 16 minitraktorer, 2 mini eltraktorer og en enkel mini cykel.

Ringridningen forløb uden de store problemer bortset fra Svenne fra Bøjden. Første problem opstod lige foran galgen, hvor Svennes traktor gik i stå. Efter nogen tid blev fejlen lokaliseret til ledningerne til startnøglen. Det var åbenbart samlet lidt interimistisk, men med lidt førstehjælp kom tingene på plads og ringridningen kom i gang igen.

Anden gang Svenne kom i problemer var, da han kørte lidt for tæt op bagi Claus Callesens traktor. Claus hævede resolut sin traktors gafler og fik Svenne på krogen. Forenden på Svennes traktor blev, som det kan ses i billedarkivet, hævet i en passende højde, så Svenne ikke kunne lave flere narrestreger. Efter lidt parlamentering blev Svenne dog sluppet fri igen. Mon han måtte slippe et par øl for det?

Det skal også lige nævnes, at Tommy Johansen præsterede at tage sin lansen under ringridningen. Uheldet ville, at han selv kørte over lansen, så den brækkede midt over. Tommy var dog i stand til at gennemføre resten af ringridningen med den halve lanse.  

 

Vinderen af havetraktorer
Vinderen af traktorringridningen
 


Efter ringridningen

I pauserne og om aftenen kunne man konkurrere med en lille gravemaskine. En kæde med en dorn i enden var forbundet til gravemaskinen. Man skulle så på tid med gravemaskinen få dornen ned i 3 forskellige rør. Rørene havde 3 forskellige diametre, så det var ganske svært at få dornen i det mindste rør. Der blev i perioder konkurreret ganske intenst.

Om aftenen var der mulighed for at deltage i spisning om aftenen. H.H. Bonde lagde lokale til og der var der ca. 115 deltagere. Indledningsvis blev der startet med gratis sild og dertil en snaps. Derefter kom der mad fra grillen.

Efter spisningen delte Bonde gavmildt ud af Ice Shots og Sorte Svin. Vi var dog lidt skeptiske overfor Ice Shots, da de tilsyneladende ikke "virkede". Bonde påstod dog hårdnakket, at der var hældt flere flasker vodka i.
 

Billeder fra Vibøge Traktorringridning 2008 kan ses i Foto & Medie Galleriet.
 

Resultater:


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT