[Billede af firmalogo]

Startside Kontakt os Indhold

Links
Nyheder Traktorringridning Lavensby Traktorlaug Foto & Medie Galleri Links

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


Vi har her samlet en række links til andre hjemmesider, som vi selv har haft stor glæde af.
Det kan dreje sig om andre laug og klubbers hjemmesider eller bare hjemmesider som vi synes er spændende.

Ønsker du eller din forening, klub, laug eller andet optaget et links på denne side, så kontakt vores Webmaster, helst via e-mail og du/I vil så få svar tilbage med de nærmere betingelser for optagelsen af linket.

Alternativt kan du/I kontakte et af vore bestyrelsesmedlemmer - alle navne, telefonnumre o.s.v. findes under punktet "Kontakt Os" øverst på siden.

 

Gode links:


Munkegaard Traktormuseum:

Museum med mere end 200 gamle traktorer. Heraf kan ca. 80 % stadig køre. Desuden er der mange gamle motorer og landbrugsmaskiner.

http://www.munkegaard-traktormuseum.dk/


Bøjden Ferguson Klub:

Vennerne fra Bøjden.

www.sydfynsfergusonklub.dk


Frank-Binau-Fergusonklub:

Flere venner fra Bøjden.

http://www.frankbinau.webbyen.dk


Gråtass Lauget:

Norsk Ferguson klub har til formål at afholde social aktiviteter og skabe interesse for den gamle Ferguson. Klubben er norsk og har hjemme i Lardal, som ligger et sted mellem Larvik og Kongsberg.

Af sociale aktiviteter kan nævnes Dynamokast, hvilket må siges, at være en ganske speciel disciplin. Det fremgår også, at man nyder Tuborg i forbindelse med sociale aktiviteter. Det er absolut et positivt træk. Vi må dog opfordre til, at aktiviteterne suppleres med Traktorringridning.

http://www.graatasslauget.no


     

DVTK  -  Dansk Veteran Traktor Klub:

Klubben har til formål at køre, restaurere og bevare de gamle traktorer, motorer og maskiner fra dengang det var før. Klubben arrangerer ture, arrangementer og træf.

På klubbens hjemmeside er der ud over et lille forum, sider med køb og salg af traktorer og reservedele. Der findes også mange gode links til hjemmesider, der omhandler traktorer, biler, museer og meget andet. 

http://www.dvtk.dk


    

Motor- og Traktorklubben ”Jylland”:

Klubben søger at fremme interessen for at bevare entreprenørmaskiner, traktorer, stationære motorer samt redskaber til disse. Klubben afholder arrangementer og træf.

På klubbens hjemmeside er køb og salg. Derudover er der rigtig mange gode links til traktorklubber og museer.

http://www.mtkj.dk


    

Danmarks Ferguson Museum:

Privat Ferguson museum på Askerslund. Blev åbnet i år 2000 og omfatter mere end 100 traktorer, hvilket er Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer.

Hjemmesiden findes både på dansk, tysk og engelsk.

http://www.fergusonmuseum.dk


IndustriBasen:

Traktor side med køb og salg af traktorer fra danske forhandlere og private. Der er også andre landbrugsmaskiner til salg.

http://www.industribasen.dk/traktor


Oldtimer- und Landmaschinenfreunde Schwarzbachtal e.V.:

Vennerne startede på private hænder med det formål at udforske, samle, og restaurere gamle traktorer og sjældenheder inden for landbruget. Senere er gået over til en interesseorganisation.

Siden er på engelsk eller tysk. Der er et omfattende billedarkiv og specifikationer på mange veteran traktorer. Der er også mange købs- og salgstilbud.

http://www.olfs-online.de


The Friends of Ferguson Heritage Ltd.:

Har til formål at fremme interessen for og hjælpe entusiaster med at vedligeholde Harry Ferguson traktorer. 

Siden er på engelsk. Der er mange tekniske informationer om fremstilling og opbygning af Ferguson traktorer. Mange svar gives på stillede spørgsmål. Der er også mange købs- og salgstilbud og links til samlinger og museer.

http://www.fofh.co.uk


Fasttrac:

For dem, som har veteran traktorer som hobby og samler og restaurerer traktorer.

Siden er på engelsk. Der er et lille forum og der er en side med køb og salg. På siden findes mange links vedrørende specifikke traktorer, links til reservedelsforhandlere og mange andre links.

http://www.adeptr.com


Delaware Valley Old Time Power & Equipment Association blev etableret i 1977 og afholder i 2007 The Days Of The Past for 30th gang. Formålet er, at bevare landsbrugets arv og gennemføre uddannelse i dets brug. I forbindelse med Days Of The Past afholdes adskillige veteran demonstrationer hvert år på forskellige pladser.

Days Of The Past er et 3 dages arrangement, som afholdes den tredje weekend i september. Arrangementet omfatter flere udstillinger med bl.a. veteran traktorer, veteran biler og motorcykler, veteran lastbiler.

Siden er på engelsk.

http://www.daysofthepast.com


 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT