[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Besøg på Fyn
Besøg på Fyn Nye idrætsgrene !

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


Besøg på Fyn

Genvisit en succes !

Lavensby Traktorlaug havde den fornøjelse at blive inviteret til traktorringridning i Bøjden den 5. juli 2003. Det var Bøjden Ferguson Klub, som stod for arrangementet. Vi havde tidligere på året ved Søby Traktorringridning den fornøjelse at have deltagere med fra klubben. Det blev til en oplevelse, som vi sent vil glemme.

Allerede om fredagen sørgede nogle fra Lavensby Traktorlaug for, at traktorer og campingvogn blev transporteret til Bøjden. Resten af laugets deltagere ankom først om lørdagen. Pladsen til ringridningen lå lige i udkanten af Bøjden ved vejen ned til færgen, så det var nemt at komme dertil. På pladsen var campingvognen stillet op ved siden af festteltet og en campingvogn, der tilhørte deltagere fra Skovby, stod der også.

Der var 25 deltagere til ringridningen, hvoraf der kom 6 fra Lavensby Traktorlaug og 5 fra Skovby. Det var ganske interessant, at Bøjden Ferguson Klub havde formået at få Charlotte Flyvbjerg fra TV2/Fyn til at dække arrangementet. Indslaget (under Medieklip: TV2/Fyn den 7. juli 2003) fortæller mere end ord, hvordan ringridningen var. Læg mærke til starten af indslaget, hvor Bent Schultz viser hvordan man kan kikse en ring på trods af, at cigaren er på plads. Vær også opmærksom på interviewet med Jens Petersen, hvor han fortæller, hvorfor deltagerne fra Bøjden Ferguson Klub ikke tager så mange ringe.  

Der kom dog ingen fra Lavensby Traktorlaug med på sejrsskamlen. Vinderen blev Flemming Kolmos fra Skovby og vi må jo nok erkende, at præmierne i Søby ikke kan måle sig med dem, der var i Bøjden. Til gengæld gjorde laugets medlemmer en god figur ved den efterfølgende fest. Det blev et brag af en fest og nogle måtte da også forlade festen lidt tidligere end planlagt. 

På et tidspunkt midt om natten omkring kl. 2:30 skulle lyden fra en Volvo traktor demonstreres for festdeltagerne. Det gav en fremragende lyd i en ellers meget stille nat. Det må mange fra den tilstødende campingplads have haft glæde af.

Støj oplevede Hans Erik Petersen også, da han skulle lægge sig i campingvognen. Der var en højlydt snorken. Hans Erik tog en rask beslutning og lagde sig til at sove nede ved vandet. Det blev myggene meget glade for. Dels fik de noget at spise og dels fik de en brandert på.

Da vi stod op den næste morgen var der total dødt omkring festpladsen. Vi fandt dog ud af at betjene os selv, indtil der kom nogle af de lokale. Her var Kaj Pedersen en af de første. Ganske vist hårdt "kvæstet" og usikker på benene. Han måtte da også erkende, at det var lettere at kravle op ad skrænten til festpladsen end at gå.

Efterhånden som de lokale kom på benene, blev der budt på et dejligt morgenbord inden turen gik hjemad igen. 

Da tiden nærmede sig for færgens afgang til Fynshav skulle det gå stærkt. Det gik især ud over Flemming Kolmos og Gert "Ubåd" fra Skovby. De lå og sov i deres campingvogn, men det forhindrede ikke Jens Hansen også fra Skovby i at spænde sin traktor for campingvognen og køre af sted med fulde omdrejninger. Det gav liv i campingvognen. Flemming og Gert måtte springe ud af campingvognen i farten, for de skulle jo have deres egne traktorer med hjem. Det gav noget asfalt eksem til Flemming. De løb tilbage til deres traktorer og nåede begge at komme med færgen.

Det gav så sandelig noget at snakke om på hjemturen, som herefter ellers forløb uden dramatik.

Det kan så absolut anbefales at deltage i traktorringridningen i Bøjden. Det er en oplevelse og det er hyggelige folk. Endelig er alt jo ikke kommet med i denne fortælling. Det er jo ikke alt, der er egnet til at komme på tryk. Det skal opleves. 


 

 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT