[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Blondinehistorie
Ringridning i Bøjden Indbydelse Blondinehistorie

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


Blondiner kan være farlige

Lavensby leverede den 20. maj 2003 den helt rigtige blondinehistorie. Aviser og TV stod på den anden ende for at finde ud af, hvad der egentlig skete og det kom der mange versioner ud af. Den ene mere utrolig end den anden. Den helt rigtige historie kan vi dog berette om her.

Historien begyndte tirsdag eftermiddag, da en af vore gode naboer i Lavensby en 32 årig ungersvend, hjalp sin kammerat med at flytte et legehus. Det gik meget nemt, da den 32 årige havde medbragt sin grønne traktor med monteret frontgrab. Som det sig hør og bør afsluttedes flytningen med en eller to flyttebajere.

Lene, som distraherede ungersvenden fra Lavensby

Da den 32 årige kørte hjem på sin traktor, skete katastrofen lige før et sving i Lavensby. I vejsiden kom en blondine med et flot langt hår gående med sin hund. Det kunne ungersvenden ikke stå for. Han blev distraheret i sådan en grad, at han rent glemte at føre sin traktor.

Traktoren torpederede først en elmast. Masten trak nok en elmast med i faldet og den resulterede i, at en flagstang knækkede i et tidligere byrådsmedlems have. Det forhenværende socialdemokratiske byrådsmedlem var noget forvirret ;-) over det skete og ringede derfor til politiet uden dog at kunne forklare sagens rette sammenhæng.

Da politiet ankom kunne de konstatere, at traktoren ikke var stoppet ved sammenstødet med elmasten. Traktoren var kørt videre mod Lassens hus. Havde det ikke været fordi, at den 32 årige ved traktorens sammenstød med elmasten røg fremover og jog hovedet igennem forrude samtidig med at han påvirkede håndtaget til grabben foran på traktoren, hvorved grabben dykkede dybt ned i en flisebelægning ved et blomsterbed foran Lassen hus og derved stoppede traktorens frontale angreb på huset, ja så var traktoren nok havnet til aftenkaffe inde i Lassens stue.

Om den 32 årige stadig kigger efter blondiner ved vi ikke, men mon dog ikke!


 

 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT