[Billede af firmalogo]

Startside Op Kontakt os Indhold

Sat Ål hos Detlef
Traktormuseum Fotos fra 2014 Fotos fra 2013 Fotos fra 2012 Fotos fra 2011 Fotos fra 2010 Fotos fra 2009 Fotos fra 2008 Fotos fra 2007 Fotos fra 2006 Fotos fra 2005 Fotos fra 2004 Fotos fra 2003 Medieklip Foto & Medie Arkiv Dyvig Badehotel Sat Ål hos Detlef

 

     Lavensby Traktorlaug © 2003-2004

 


Sat Ål hos Margot og Detlef Jepsen

I august var Margot og Detlef Jepsen på Dyvig Badehotel, hvor de fik en kulinarisk oplevelse. Det var os, der havde lånt traktorer af Detlef i forbindelse med traktor ringridning, der havde inviteret. Som tak herfor blev vi onsdag den 29. september 2010 inviteret på Sat Ål hos Margot og Detlef.

I god tid inden vi skulle med bus til Detlef, mødte Lorenz og Preben op i Jørgens have. Her varmede vi op med Unterberg bitter og Leffe øl. Jørgen viste også sin rygeovn frem. Inde i ovnen hang færdig røgede ål, klar til at spise. Det blev der nu ikke noget af hos Jørgen. Vi skulle jo have ål hos Detlef.

 

Vi er klar med øl og cigarer
Nok se, men ikke røre
 

Vi var 14, der ankom til Margot og Detlef. Vi blev budt velkommen og blev straks præsenteret for et fadølsanlæg. Det fandt Peter hurtig ud af at betjene. Der var rigelige mængder øl. Vel placeret ved bordet bød Detlef endnu engang velkommen og takkede for oplevelsen på Dyvig Badehotel. Han gjorde også opmærksom på, at der ikke var en vin menu, men i stedet en brændevins menu med 16 forskellige brændevin.

Vi startede med et lækkert stykke med røget øl som forret. Herefter kom hovedretten, som var Sat Ål med pillede asparges kartofler, persillesovs og surt. Til det hele var der masser af øl og brændevin. Det var nu ikke alle brændevin, der var lige gode, men så kunne man jo altid skylle efter med Rød Aalborg, som Hans Erik sagde.  

Brændevin og meget andet
Detlef og Peter tapper øl
 Detlef byder velkommen

Råget ål til forret
... og så var der Sat Ål
 

 
Gitte, Anette og Carsten
Margot piller kartofler

Carsten, Mona og Frede
Ole, Lorenz og Hans Erik
Jørgen, Morten og Ole

Jørgen og Morten
 
Cigarer blev der budt

Nu har vi det dejligt
Peter tapper øl igem
 

Efter ålene bød Detlef på cigarer inden vi gik udenfor for at se på Detlefs traktorer og der var mange. De fleste traktorer havde en speciel historie og starte kunne de fleste også.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efter en lang snak om traktorer med start af flere gik vi indenfor igen. Nu var ål og brændevin skiftet ud med kaffe, kager og cognac. Øl var der naturligvis stadig og det sørgede Peter for ikke manglede.

 
 
 
 
Peter tapper stadig øl
 
 
 
 
 
 
 

Herfra skal der lyde en rigtig stor tak til Margot og Detlef for en rigtig hyggelig aften.

 


 

 

2015 © Lavensby Traktorlaug

Layout, artikler og fotos på Lavensby Traktorlaug's hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
kommerciel sammenhæng uden lauget's skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Lavensby Traktorlaug påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Senest opdateret: 19. februar 2015

WEBDESIGN by OLLIESOFT